Benieuwd naar onze styling sessies?

Benieuwd naar onze styling sessies?

Elk seizoen vinden in onze conceptstores styling sessies plaats.

Onze getalenteerde fashion advisors die werken in onze eigen conceptstores en in de corners van Marie Méro bij Inno komen samen.
Ze nemen een diepe duik in de nieuwste collectie. Marjolein (retail manager) verdiept zich met de teams in het totaal van de collectie en de find my fit. Daarna neemt Nancy (style manager) het van haar over en gaat met het team de leukste outfits stylen. Dit duo organiseert de sessies ieder seizoen opnieuw. Dit is voor de Marie Méro conceptstores de kick-off van het seizoen

Het team verkent de stoffen, kleuren, prints en pasvormen. Met hun scherp oog voor detail maken ze vernieuwende combinaties waarbij ze looks creëren.

Het gaat niet alleen om het selecteren van kledingstukken. De doorpas is een cruciale stap, waarbij fashion advisors hun vaardigheden gebruiken om de find my fit toe te passen op de collectie.

Wat deze sessies echt bijzonder maakt, is de samenwerking en teambuilding die plaatsvindt. Fashion advisors delen hun inzichten en ideeën, inspireren elkaar en leren van elkaars ervaringen. Ze vormen een team, waarbij elk individueel bijdraagt aan het creëren van een aangename winkelervaring voor elke klant die een Marie Méro verkooppunt binnenstapt.