WIST JE DAT... WE BIJ MARIE MÉRO CONTINUE INVESTEREN IN ONZE MEDEWERKERS?

Levenslang leren...

Levenslang leren... Een belangrijk begrip hier bij Marie Méro! We vinden het belangrijk om als bedrijf te groeien, samen met onze medewerkers. Ook onze FAV's, dat zijn onze Fashion Advisor Verantwoordelijken en de shopmanagers van onze Concept Stores, genieten van een ganse trainingsdag per seizoen.

Tijdens die trainingsdag worden ze ondergedompeld in verschillende case studies, leren ze hoe ze zichzelf als verantwoordelijke verder kunnen ontplooien en krijgen ze handvaten aangereikt om hun Concept Store en de service die ze geven, naar een nog beter niveau te brengen.

De FAV-dag was een heerlijk gezellige dag met ons team van 9 FAV's, aangestuurd door retail manager Marjolein. Allemaal vroeg uit de veren, dus er werd aangevat met een korte ontbijtvergadering. Daarna volgde een uiteenzetting door Marjolein over het KPI-gegeven. Lunchen deden we in in het zonnetje, en na de middag doken we opnieuw met onze neus in de boeken. De leerrijke dag sloten we af met een leuke aerobics workshop om even de benen los te gooien. Daarna volgde nog een lekker diner en het ultieme verwenmoment: gemaquilleerd worden om allemaal samen gefotografeerd te worden door een professionele fotograaf.

Het was weer een top dag! We gingen allemaal met een voldaan gevoel naar huis en hebben weer bakken energie om jullie de beste service te geven in onze Concept Stores!

Wil je ook bij ons fantastisch Marie Méro team komen werken? Solliciteer nu!

Bekijk onze openstaande jobs