Forest Night FW/24

Forest Night FW/24

Betreed het mystieke bos met onze nieuwste collectieForest Night.
Deze lijn omarmt de rijke tinten van de natuur met een palet van verschillende soorten kaki en groen.

De collectie kenmerkt zich door veel coating, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling en een moderne twist aan klassieke silhouetten.
De musthave broek in groen is een absolute favoriet dit seizoen.
Deze broek combineert moeiteloos comfort met stijl en
is perfect voor elke gelegenheid.

Voor de herfstige dagen is er de fluffy trui in ecru, een zachte essential die je warm houdt en tegelijkertijd een verfijnde look geeft. De subtiele kleur maakt hem perfect te combineren met de intensere groene tinten van de collectie.

Denk ook aan de elegante groene satijnen jurk, die samen met de bijbehorende sjaal een statement maakt. De soepelvallende stof en speciale mouwen geven je een mysterieuze, maar verfijnde uitstraling die perfect is voor een avond uit.

Voor liefhebbers van patronen biedt Forest Night een prachtige selectie: van het vissengraadmotief dat een klassieke, tijdloze elegantie toevoegt aan elk kledingstuk, tot de diverse ruiten van Pied de poque (grote ruit), Pied de pusse (kleine ruitjes) en Pied de poule (middengrote ruitjes). Deze texturen brengen diepte en veelzijdigheid aan de collectie, perfect om je outfit naar een hoger niveau te tillen.

 Welke stukken zullen jouw nieuwe favorieten worden?