FW/24 : Must haves by Marie Méro

FW/24 : Must haves by Marie Méro

Ontdek onze must haves – never out of stock!

Om verder in te zetten op de iconische fit die iedere vrouw past, lanceren we de 'must haves', 2 fits broeken die bij vele kleedgelegenheden gedragen kunnen worden over de seizoenen heen.

 De must haves hebben een perfecte pasvorm in 2 fits en 7 neutrale tinten, waardoor ze een basisstuk worden in elke garderobe. Deze pasvorm is zo ontworpen dat hij comfortabel is en elke vrouw flatteert, ongeacht haar lichaamsvorm of maat.

De iconische fit heeft zich door de jaren heen bewezen als een favoriet bij veel vrouwen, dankzij de perfecte balans tussen comfort en stijl.

Never out of stock betekent dat een product altijd op voorraad is. Dit garandeert dat klanten altijd toegang hebben tot deze collectie broeken, zonder het risico dat deze uitverkocht raken, zodat je deze op elk moment kunt aanschaffen.

Perfect fit verwijst naar de ideale pasvorm van een kledingstuk. Bij broeken betekent dit dat ze comfortabel zitten en flatteren. Een perfecte pasvorm zorgt ervoor dat de broek er niet alleen goed uitziet, maar ook prettig aanvoelt en de bewegingsvrijheid niet belemmert. 

Perfect quality betekent dat het kledingstuk van uitstekende kwaliteit is, zowel in termen van materiaal als vakmanschap. Het gaat om duurzaam textiel dat lang mooi blijft en zijn vorm behoudt.

Seasonless betekent dat ze het hele jaar door kunnen gedragen worden, ongeacht het seizoen. Deze stukken zijn ontworpen met veelzijdigheid in gedachten, zodat ze geschikt zijn voor zowel warme als koude maanden. Broeken die seasonless zijn, kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met verschillende tops en accessoires om aan te passen aan de weersomstandigheden.

 Timeless betekent dat een kledingstuk jarenlang stijlvol blijft. Tijdloze broeken hebben een klassieke snit en ontwerp dat maakt ze een waardevolle aanvulling zijn op elke garderobe, omdat ze altijd chic en relevant blijven, ongeacht veranderende trends.

All dress moments verwijst naar kledingstukken die geschikt zijn voor verschillende kleedmomenten. Dit betekent dat de broeken zowel casual chic als dressed gedragen kunnen worden, afhankelijk van de styling en accessoires.

Suitable for all women betekent dat de broeken ontworpen zijn om goed te passen bij verschillende lichaamstypes, leeftijden en stijlen. Deze broeken zijn flatterend en comfortabel voor alle vrouwen, ongeacht hun maat of persoonlijke stijl zodat elke vrouw zich zelfverzekerd en mooi voelt.