Bel Air Blue FW/24

Bel Air Blue FW/24

Ontdek Bel Air Blue: een frisse bries van stijl en comfort


Deze nieuwe capsule brengt een combinatie van elegantie en comfort met zich mee, allemaal onder het thema Bel Air Blue. De kleuren parelgrijs en antraciet worden opgefleurd door een vleugje lavendelblauw, wat zorgt voor een frisse en trendy uitstraling.


Natuurlijke materialen voor een tijdloze look


Wat deze capsule bijzonder maakt, is het gebruik van natuurlijke materialen en comfortstoffen die niet alleen heerlijk aanvoelen, maar ook praktisch zijn. Denk aan stoffen die niet kreuken en een ongekend draagcomfort bieden, zelfs na een lange dag dragen. Jacquard speelt hierin een sleutelrol, met zijn verfijnde textuur die elke outfit een luxueuze uitstraling geeft.


Veelzijdige modellen voor elke gelegenheid


De veelzijdigheid van deze capsule komt tot uiting in de verschillende outfits die passen bij elke gelegenheid. Van casual bijeenkomsten tot formele events, er is altijd een passende keuze. Zo zijn er leuke deux-pièces sets beschikbaar, waarbij je kunt kiezen voor een top met een rok of broek in dezelfde stof. De tricot zorgt voor een ongekend draagcomfort en geeft elke look een aparte stijl.


De statement pieces uit de capsule

  1. Lange grijze jurk met strikdetail: deze elegante jurk, in een tijdloze grijze tint, wordt verfraaid met een subtiel strikdetail in de taille. Perfect voor zowel casual als formele gelegenheden.
  2. Katoenen bloes met afneembare strik: een tijdloos stuk met een extra twist, deze blouse is veelzijdig en stijlvol. De afneembare strik voegt een speels element toe en maakt het gemakkelijk om de look aan te passen aan elke gelegenheid.
  3. Trui met pantermotief: het opvallend pantermotief van deze trui biedt de perfecte balans tussen comfort en stijl. Een echte statement piece in je garderobe.
  4. Bi-color pull met lurex details: voeg een beetje sprankeling toe aan je dag met deze bi-color grijs -ecru pull. De lurex details geven een subtiele glitter die perfect is voor zowel overdag als 's avonds.
Ontdek de wereld van Bel Air Blue en laat je verleiden door de perfecte balans tussen stijl en comfort.