Ruby Port FW/24

Ruby Port FW/24

Stijlvol en Verfijnd: Ontdek de herfst met Ruby Port 

De herfst brengt niet alleen veranderingen in het weer, maar ook in onze garderobe. Wat is er beter dan dit te combineren met de rijke en warme tonen van Ruby Port? Dit thema staat gelijk met zijn diepe, robijnrode kleur.

Jersey broeken: Comfort en Stijl in één

Als het gaat om herfstmode, zijn jersey broeken een essentieel kledingstuk. Ze bieden het ultieme comfort zonder in te boeten op stijl. Of je nu op pad gaat voor een casual middag of een avond met vrienden, jersey broeken passen overal bij. Combineer ze met een entree de saison jasje, niet gevoerd en gemaakt van een fijne mix van wol en acryl, in de prachtige kleur kalk beige

 Cape: een must have in elke kleerkast

Voor wie zoekt naar een cape/cardigan die past op een broek, jurk, rok, zoek niet verder. De Marie Méro cape is er nu in warm camel. Dit is perfect voor de iets koelere dagen. Combineer het met een wollen sjaal voor extra warmte en stijl, terwijl je geniet van een wandeling door de herfstbladeren.

Luxe Truien en Satijnen Ensembles

Ontdek de verschillende truien met mooie details zoals de bronzen steentjes. Deze truien brengen net dat beetje glamour in je dagelijkse outfit en passen perfect bij het rustige, maar luxe gevoel van een satijnen ensemble. Satijn straalt altijd elegantie uit en is ideaal voor speciale gelegenheden.

Lange Jurken met Print en Jersey Jurken

Herfst betekent niet dat je afscheid hoeft te nemen van jurken. Denk aan een lange jurk met een print, voorzien van handige zakken en een lint in de taille. Voor de dagen dat je zin hebt in iets uni, zijn er de jersey losse jurken met subtiele details aan de hals en gouden accenten, die perfect combineren met een paar klassieke laarzen.

Ribfluweel en Rode Blouses

Als het wat kouder wordt, is ribfluweel de perfecte textuur om aan je outfit toe te voegen. Het geeft een retro maar toch moderne twist aan je look. Voeg daarbij een rood, zijdeachtige blouse toe voor een elegante en feestelijke uitstraling. De dieprode kleur doet denken aan de tinten van Ruby Port, wat perfect past bij de herfstige sfeer.

Dus, wat wordt jouw outfit deze herfst?