Week van de Belgische Mode

Week van de Belgische Mode

Vier de Week van de Belgische Mode met Marie Méro

De Week van de Belgische Mode, van 12 tot 19 oktober, is een jaarlijks initiatief van Mode Unie en Creamoda, waarin de Belgische mode wordt gevierd. Dit evenement, dat inmiddels zijn zesde editie ingaat, heeft zich ontpopt tot een succesverhaal met meer dan 100 Belgische merken en 1000 deelnemende winkels. Het is een week waarin de lokale modewinkels en merken hun Belgische trots tonen aan de wereld.

Dit jaar staan de 'Limburgse Zes', zes mode-ondernemers, centraal als de ambassadeurs van dit event. Deze vrienden delen niet alleen hun passie voor mode, maar ook hun inzet voor duurzaamheid en innovatie binnen de sector. Hun unieke visies bundelen ze om de boodschap van Belgische mode en samenwerking te versterken.

Marie Méro: Trots Belgisch

Als eigentijds Belgisch modemerk is Marie Méro verheugd om deel te nemen aan de Week van de Belgische Mode. Marie Méro kleedt vrouwen van alle generaties en maakt hen stralend, ongeacht de gelegenheid. Van maat 36 tot 48, biedt het merk eigentijdse en kwalitatieve designs die in Europa worden geproduceerd, met oog voor detail en duurzaamheid.

Dit jaar zijn we extra trots om samen te werken met onze ambassadrice Cynthia Reekmans. Als bekende Hasseltse en stijlicoon, belichaamt Cynthia perfect de waarden van Marie Méro en inspireert ze vrouwen om hun mooiste zelf te laten zien tijdens deze speciale week.

Wat Marie Méro uniek maakt, is dat het hele creatieproces in België plaatsvindt. Stoffen worden getest, prototypes worden ontwikkeld en collecties worden samengesteld in ons eigen atelier. Elke stap in het proces, van ontwerp tot levering, gebeurt met de grootste zorg.

Met een geschiedenis die teruggaat tot 1971, staat Marie Méro, het in-house label van nv J. Van der Elst, stevig geworteld in de Belgische modesector. Onder leiding van de tweede generatie, Steven en Ruben Van der Elst, werkt een team van vijftig collega’s aan de verwezenlijking van hun missie: elke vrouw laten stralen met de perfecte outfit voor elk moment van de dag.

Tijdens deze Week van de Belgische Mode zet Marie Méro trots zijn Belgische identiteit in de schijnwerpers. Ontdek de nieuwste collecties, laat je inspireren door Cynthia Reekmans en vier samen met ons de kracht van Belgische mode!